APRÈN COM ESTALVIAR ENERGIA

Dins de les iniciatives dutes a terme pel IDAE (Institut per a la Diversificació d’Estalvi i Energia) s’ha desenvolupat una plataforma virtual de formació e-learning “Aprèn com estalviar energia”, la qual és gratuïta i es troba ja a la disposició del ciutadà.

L’accés a la plataforma es realitza a través d’Internet, a la pàgina:

http://www.aprendecomoahorrarenergia.es/

En ella es pot accedir als següents cursos:

Estalvia energia mentre treballes
Estalvia energia amb els teus electrodomèstics
Com conduir de manera eficient
El teu habitatge: instal·lacions individuals de calefacció i aigua calenta sanitària
Comunitats de veïns: instal·lacions centralitzades de calefacció i aigua calenta sanitària.

L’objectiu d’aquesta plataforma és promoure l’estalvi energètic mitjançant la informació i conscienciació del ciutadà. Amb això es pretén impulsar la col·laboració activa i l’adquisició de bons hàbits per part de tots, sense que això afecti al confort i la qualitat de vida de les persones.

Aquests cursos gratuïts tenen una durada aproximada de 2 o 3 hores (depenent del curs escollit), que l’alumne pot realitzar, en horaris a la seva conveniència . Els cursos disposen, a més del contingut multimèdia i la documentació de consulta, d’una bústia de consultes als professors, així com amb un fòrum de preguntes freqüents FAQ.

El desenvolupament (i la utilització!) d’aquesta Plataforma responen a la mesura 20 del Pla de mesures urgents d’Estalvi i Eficiència Energètica per a l’any 2011, que té per a objectiu és promoure l’ús eficient de l’energia en els aspectes més quotidians de la vida, l’oficina, l’habitatge i l’automòbil.

Per estalviar energia a la llar la Diputació de Barcelona, en motiu de la celebració de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible ha editat uns consells sobre estalvi d’energia elèctrica a les llars i també d’estalvi econòmic.

saps-com1

saps-com11saps-com2saps-com3Apren cinc formes ràpides d’estalviar energia a casa segons l’Organització de Consumidors i Usuaris

http://www.ocu.org/vivienda-y-energia/gas-luz/consejos/trucos-ahorrar-energia


Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *