SETMANA EUROPEA DE L’ENERGIA SOSTENIBLE 2014

Consulteu el programa a: GRANOLLERS MAIG-JUNY-JULIOL DE 2014

La Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una iniciativa de la Comissió Europea,i se celebra del 23 al 27 de juny quan es centrarà el moment màxim de difusió, si més no els actes es reparteixen entre els mesos de maig, juny i juliol. Té com a objectius presentar les activitats dedicades a l’eficiència energètica i les energies renovables, difondre les millors pràctiques, inspirar noves idees i construir aliances per ajudar a satisfer les necessitats energètiques de la UE i els objectius climàtics. Els municipis signants del Pacte d’Alcaldes per una Energia Sostenible Local es van comprometre a organitzar anualment un acte de sensibilització sobre energia. Granollers des de l’any 2009 té i compleix aquest compromís.

SE14_PosterEditable

Diapositiva8

 

Diapositiva5Ajuntament Medi Ambient 4-6 18 de juny de 2014 (1)

Diapositiva6
Diapositiva7

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.