Granollers revalida el Segell InfoParticipa que reconeix la transparència dels webs de les administracions locals

La web de l’Ajuntament de Granollers compleix el 100% dels indicadors que s’avaluen per segon any consecutiu.

Granollers ha rebut el Segell InfoParticipa en la 7a edició d’aquest reconeixement a la transparència dels webs de les administracions locals. Granollers ha aconseguit aquesta distinció ja que compleix amb el 100% dels indicadors que s’avaluen. Aquests indicadors inclouen informació dels representants polítics, la gestió dels recursos col·lectius i dels recursos econòmics, i les eines que s’ofereixen per a la participació ciutadana.

El Segell InfoParticipa és una distinció que s’atorga a partir de l’anàlisi realitzat per Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural, un grup de recerca reconegut per la Universitat Autònoma de Barcelona i per la Generalitat de Catalunya. El LPCCP de la UAB elabora el Mapa InfoParticipa que mesura el grau de compliment amb les Lleis de Transparència a partir de 48 indicadors i enguany s’ha exigit més qualitat en la informació i en el nivell de transparència en tots aquests indicadors.

En altres ocasions, Granollers ja havia rebut una menció pel seu grau de transparència i, per segon any consecutiu, ha aconseguit el Segell InfoParticipa. La distinció s’ha concedit a 113 ajuntaments però només 32, entre ells Granollers, han assolit una puntuació de 100%.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *