Granollers ha rebut el Segell Infoparticipa 2019 en reconeixement a la transparència informativa

L’Ajuntament de Granollers és un dels 36 ajuntaments que compleixen amb el 100 % dels indicadors avaluats.

Granollers i 121 administracions catalanes han rebut el Segell Infoparticipa en la 7a edició d’aquest reconeixement que acredita la transparència dels webs de les administracions. Granollers ha aconseguit aquesta distinció per complir amb el 100% dels indicadors que avaluen, entre d’altres, la informació dels representants polítics, la gestió dels recursos col·lectius i dels recursos econòmics, i les eines que s’ofereixen per a la participació ciutadana.

La web de Transparència de l’Ajuntament de Granollers s’actualitza regularment. Una de les darreres incorporacions ha estat incloure tota la informació relacionada amb la gestió de la crisi provocada per la Covid-19.

La cerimònia de lliurament de la setena edició del Segell Infoparticipa va tenir lloc el 21 de setembre de 2020 a la Sala d’Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona. Per mantenir la distància social i complir amb les mesures de prevenció davant la crisi sanitària, es va restringir la presencialitat als 36 ajuntaments que han assolit el 100 %, entre ells Granollers, els 5 guardonats amb el Premi extraordinari, les tres diputacions i els 6 consells comarcals. La cerimònia es va poder seguir igualment de manera telemàtica.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *