L’Ajuntament de Granollers revalida el Reconeixement d’Administració Oberta

El Consorci Administració Oberta de Catalunya concedeix aquests guardons que destaquen el compromís del món local en la transformació digital.

L’AOC (Consorci Administració Oberta de Catalunya) atorga cada any els Reconeixements Administració Oberta a les administracions capdavanteres en la transformació digital. Aquest dimecres a la tarda s’ha fet l’acte de lliurament dels Reconeixements Administració Oberta 2020 a la Casa Golferichs de Barcelona que s’ha pogut seguir a través de Youtube.

L’Ajuntament de Granollers ha revalidat aquest reconeixement i se situa un cop més entre els 10 primers de la categoria d’ajuntaments de més de 50.000 habitants. La feina feta per l’Ajuntament de Granollers en la implantació de l’administració electrònica ja ha estat reconeguda per l’AOC en edicions anteriors d’aquest guardó.

Aquestaha estat la 6a edició dels Reconeixements Administració Oberta, uns guardons que l’AOC atorga cada any als ajuntaments i consells comarcals que han destacat en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna. Aquests reconeixements es donen en base a l’Índex de Maduresa Digital que realitza l’AOC i que es determina a partir de l’anàlisi d’uns indicadors objectius, les dades d’ús dels serveis AOC i de l’anàlisi dels webs dels ens locals. L’Índex de Maduresa Digital és una iniciativa única, tant a nivell estatal com europeu, que ens permet avaluar amb rigor el grau de maduresa de la transformació digital d’un ens públic.

Els Reconeixements Administració Oberta distingeixen set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa.

Més informació: https://www.aoc.cat/reconeixements2020v

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *