L’Escola Bressol Municipal Giravoltes és un centre educatiu de primer cicle d’educació infantil, que acull infants de 9 mesos fins a 3 anys i ofereix suport a llurs famílies.

El projecte educatiu de les EBM té un marc comú que comparteixen  els tres centres municipals, amb un model que posa l’accent en donar un servei de qualitat des de les diferents perspectives: des dels infants, les famílies, les professionals i la comunitat, i alhora cada escola bressol desenvolupa el seu pla anual tenint en compte el context i les peculiaritats del barri on està ubicada, i d’acord al Projecte Educatiu de Centre.

Aquesta escola és de nova creació, la qual s’inicià el curs 2010-11.  Està situada al barri del Congost de Granollers.  Per la seva situació, entre el centre, el barri de Can Gili i a tocar amb la població de Canovelles, conviuen a l’escola diversitat d’infants i famílies.

Tenim com a tret d’identitat l’escolta, l’observació i l’acompanyament dels infants i les seves famílies en el seu creixement a través d’un seguit d’activitats vivencials, experimentació i descoberta. Estem vinculats a la nostra ciutat; a prop del nostre entorn, de la nostres festes i tradicions.

ENTRADES AL BLOG EXTRETES DE https://ebmgiravoltes.wordpress.com

 • ESCOLES HORTOLANES
  15 març 2017
  AHIR DIMARTS, L’ESCOLA BRESSOL GIRAVOLTES VA ASSISTIR A L’ACTE QUE VA TENIR LLOC AL MUSEU DE CIÈNCIES-NATURALS LA TELA, ON ES PRESENTAVA LA RECENT FORMADA XARXA D’ESCOLES HORTOLANES     NOSALTRES FORM …
 • Adéu Carnestoltes!!
  1 març 2017

  Acomiadem el Carnestoltes…

  Video Comiat

 • RUA CARNAVAL 2017
  24 febrer 2017
  GRAN RUA GIRAVOLTES!!!!! ENS HO HEM PASSAT BOMBAAAAA!!! Video Rua …
 • CARNESTOLTES 2017
  24 febrer 2017
  CARNESTOLTES 2017 …
 • EL POBLE DE PUIGPELAT
  23 febrer 2017
  US PRESENTEM EL POBLE DE PUIGPELAT I EL GRAN TREBALL DE LA COMISSIÓ!!!!!!!     …