ESPLAI GUAI! DE PALOU

Qui som?

Tenim la missió d’assolir les tres funcions que el lleure ha de complir per als nens i nenes: descans, diversió i desenvolupament, lluny de les necessitats i obligacions diàries. Això s’intenta aconseguir a través d’un procés internacional, de relació i contacte humà, integral, d’hàbits (amb finalitats i objectius) i englobat en un context social.

 Què fem?

Ens dediquem al món del lleure mitjançant un esplai de cap de setmana, dirigit a nens i nenes de 4 a 17 anys. Les nostres activitats al llarg de l’any són: esplai de caps de setmana, sortides de caps de setmana d’un o dos dies, campaments de Primavera i casal d’estiu.

 On som?

Centre Cívic de Palou

Passeig de Doctor Fabregas, s/n – Palou, Granollers

Més informació:

www.esplaiguai.org

esplaiguai@gmail.com

          

ESPLAI L’ESTEL DEL MATÍ

Qui som?

Som un col·lectiu dedicat a potenciar les relacions interpersonals i el desenvolupament dels infants de 4 a 12 anys. Som una entitat sociocultural sense ànim de lucre que engloba tres àrees: lleure, social i cultural.

Què fem?

En l’àmbit de lleure, els nens, nenes i adolescents dels barris de Bellavista, Can Mònic i Lledoner ens trobem per fer activitats recreatives en un ambient saludable i amb valors.

On som?

Local de l’Església Evangèlica Can Mònic

Plaça de Can Mònic, s/n – 08400, Granollers

Ens trobem tots els dimarts, aproximadament de 18 a 20 h, i amb opció de fer alguna sortida els dissabtes.

Més informació:

colectiu.esteldelmati@gmail.com

COLÒNIES SANT ESTEVE

Qui som?

Som un esplai amb més de 60 anys d’experiència educant en el lleure. El nostre objectiu és vetllar per una bona educació en el lleure, on els infants i joves aconsegueixin ser persones autònomes i crítiques amb el món que els envolta. Com a entitat treballem per impartir educació i valors als nostres infants fent jocs i gaudint de la natura.

L’esplai està dividit en: Els Rossinyols, les Orenentes i les Gralles de 6 a 12 anys; Els Falcons d’11 a 12 anys; Les Àligues de 13 a 14 anys; i Els Gamarussos de 16 a 18 anys.

Què fem?

Fem activitats molt diverses: excursions de dos dies (cap de setmana); cau amb tallers i activitats en el local; activitats obertes a la ciutat com la Marató de TV3; colònies de Santa Santa i d’estiu; o col·laboracions d’altres accions obertes a tothom, independentment que formin part de l’entitat o no.

On som?

Local de Colònies Sant Esteve

Plaça de l’Església, 1 (entrada pel carrer de Sant Jaume) – Granollers

Caus: dissabtes a la tarda.

Més informació:

www.coloniessantesteve.cat

coloniessantesteve@gmail.com

          

AULA DE MÚSICA L’ORQUESTRA

Qui som?

Som una escola de música de Granollers on formem músics de totes les edats, ja sigui com a entreteniment o bé per obtenir els diferents títols professionals, tant modern com clàssic, seguint els programes oficials. Comptem amb alguns dels millors professionals del sector i això ens permet ensenyar i formar músics de gran nivell.

 Què fem?

Una de les nostres especialitats són els combos. Ensenyem als alumnes a tocar en grup. Els alumnes aprenen a coordinar-se i a treballar en equip, per tal de consolidar un bon grup i així, si l’alumne ho desitja, poder iniciar un projecte musical en condicions. Els estils que toquem varien segons el gust dels estudiants però intentem variar entre diferents estils, des de clàssics del rock fins als estàndards de jazz més coneguts.

 On som?

Carrer de Bartolomé Esteban Murillo, 27 – Granollers

Més informació:

www.aulademusicalorquestra.com

mplorquestra@gmail.com

     

XARXA DE CENTRES OBERTS

Qui som?

Som equipaments que tenim l’objectiu d’educar, compensar i sociabilitzar infants i joves en el seu temps de lleure.

Què fem?

Oferim serveis diürns que realitzen una tasca preventiva, que donen suport, potencien l’adquisició d’aprenentatges bàsics i d’oci educatiu, d’hàbits i normativa social.

Fem activitats lúdiques, tallers de manualitats, reforç escolar, jocs, esports, activitats de relació, activitats formatives i compensatòries, de dinamització del barri…

Funcionem en horari extraescolar, de dilluns a divendres, de 17 a 20 h, en grups d’edat de 6 a 14 anys.

On som?

Centre Obert Ponent: carrer de València, s/n (pati interior) – Tel. 93 846 75 78
Centre Obert Nord: carrer del Lledoner, 6 (Centre Cívic Nord) – Tel. 93 846 60 72
Centre Obert Sud: carrer de Roger de Flor, 127 (Espai Cangur) – Tel. 93 879 16 59
Centre Obert Font Verda: passeig de la Muntanya, 143 – Tel. 93 625 03 86
Centre Obert Congost: carrer de Maria Palau, s/n – Tel. 93 840 43 14

Més informació:

Centre Obert Ponent: coponent@granollers.cat

Centre Obert Nord: conord@granollers.cat

Centre Obert Sud: cosud@granollers.cat

Centre Obert Font Verda: cofontverda@granollers.cat

Centre Obert Congost: cocongost@granollers.cat