Visions 2050

El recurs educatiu Visions 2050 es basa en els resultats de l’estudi prospectiu TRANSVISIONS realitzat per un grup d’empreses, Tetraplan (Copenhaguen), Mcrit (Barcelona), ISIS (Roma) i la Universitat de Leeds durant el període 2005-2009. L’estudi va ser un encàrrec de la Comissió Europea (Direcció General de Transports i Energia), en el marc del procés de revisió del Llibre Blanc de Transports de la Unió Europea. L’objectiu de l’estudi era avaluar fins a quin punt els canvis tecnològics, els canvis en els valors socials i canvis en els hàbits de mobilitat, podien contribuir a assolir l’objectiu de la CE de reduir un 20 % les emissions de CO2 degudes al transport l’any 2020, i un 50 % el 2050.

Ves a l’enllaç de la Fundació Ersília per consultar més informació

Els comentaris estan tancats.