Cinc diferències energètiques

Les 5 diferències energètiques és una eina virtual, realitzada conjuntament per l’Institut Català d’Energia i Enginycat, dirigida a joves i docents per impulsar les vocacions d’estudis d’enginyeria en matèria d’energia. La iniciativa té com a objectiu conscienciar els joves que l’energia és un bé escàs i per això cal apostar pels mètodes per aprofitar-la millor, i també reivindicar la figura de l’enginyer/a que desenvolupa i aplica aquestes tecnologies innovadores, tot mostrant algunes de les possibilitats professionals que ofereix l’enginyeria i la seva contribució positiva al conjunt de la societat.

L’eina presenta 5 models d’utilització d’energies renovables i noves tecnologies que es basen en l’estalvi i l’eficiència energètica, i consta de vídeos explicatius (càpsules), fitxes informatives i altres eines educatives i divulgatives. La il·luminació per mitjà de leds, els vehicles elèctrics, l’energia solar, l’aïllament de la llar i l’estalvi energètic en equips informàtics són els temes que donen peu a un conjunt de continguts que es complementen amb la possibilitat de realitzar experiments il·lustratius i amb diferents enllaços per ampliar la informació.

http://aplicacions.icaen.cat/cincdiferencies/

5diferencies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *