Cinc diferències energètiques

Que són les 5 diferències

Volem plantejar-vos cinc reptes! En aquesta web trobareu cinc situacions de la vida quotidiana viscudes pels nostres protagonistes: en Pol i l’Anna. Són estudiants que han de presentar un treball sobre energia. Gràcies a la seva capacitat d’observació troben resposta a les seves curiositats sobre l’energia i veiem que hi ha persones que es dediquen a imaginar el nostre futur. Acompanya el Pol i l’Anna, ajuda’ls a trobar quines són les diferències energètiques amb què es troben i aprèn a somiar mons millors!

LES ENGINYERIES FAN AVANÇAR EL MÓN!

Molts dels reptes, que ens presentarà la nostra societat en un futur proper, hauran de ser resolts pels professionals de la ciència i la tecnologia. Els enginyers combinen les matemàtiques, la ciència, l’economia, l’aplicabilitat i les necessitats socials per imaginar un demà més fàcil, més sostenible i més pròsper.

La ciència i la tecnologia en general, i l’enginyeria en particular, poden oferir als joves un futur professional ple d’oportunitats, a més a més de contribuir positivament al progrés de la societat.

5diferencies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *