Cinquè informe. Catalunya i els objectius de reducció d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle

 

Sota el nom “Cinquè informe de progrés a Catalunya sobre els objectius de Kyoto”, es presenta la situació actual en matèria d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle a Catalunya, des del 1990 fins al 2012. S’inclou, també, una comparativa amb les situacions a Espanya i a la Unió Europea. S’avaluen tendències històriques de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle i, en particular, els resultats pel període d’aplicació del Protocol de Kyoto (2008-2012), amb l’objectiu final d’avaluar el compliment de Catalunya amb els objectius de reducció fixats, durant aquest període, en el Pla marc de mitigació del canvi climàtic, emmarcat dins del Protocol de Kyoto i així, comprovar quantitativament l’efectivitat del citat Pla. Aquest informe té 5 capítols i un resum executiu que sintetitza les idees principals de l’anàlisi tècnica que s’ha portat a terme.

Consulteu el contingut del cinquè informe aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *