Catalunya i els objectius de reducció d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle

En aquest apartat hi trobareu un recull dels informes de progrés que anualment elabora l’Oficina Catalana de Canvi Climàtic. Els documents presenten la situació actual de Catalunya en matèria d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle, així com el grau d’assoliment dels objectius de reducció d’emissions de GEH.

L’anàlisi presentada en aquest informe es basa en la informació de l’Inventari Nacional d’Emissions de gasos amb efecte d’hivernacle, del Ministeri per a la Transició Ecològica, i en les dades de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic sobre el règim de comerç de drets d’emissió.

Període 2008-2012

tipus gas GEH emissions cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *