Home

El projecte Fabricant Respostes va començar el mes d’octubre de l’any 2013. Per tal d’acompanyar la presentació del projecte i de la primera exposició, Luthiers: posar l’ànima a la fusta, es va poder veure una petita selecció de fotografies, a càrrec de Lluís Salvadó, on es mostra com diversos membres de la impremta artesana L’Automàtica van elaborar el logotip del projecte.

Aquesta impremta, situada al número 89 del carrer d’en Grassot, a Barcelona, produeix una cuidada obra gràfica a la manera tradicional. Els membres d’aquesta associació es defineixen a ells mateixos com un col·lectiu de dissenyadors gràfics, artistes i il·lustradors que hem recuperat una impremta de Letterpress a Barcelona i l’hem convertit en una associació cultural autogestionada. Juntament amb l’impressor i maquinista, com a tutor i mentor, han convertit un negoci tradicional en un espai actiu per al diàleg, per fer tallers, imprimir feines, experimentar i aprendre l’ofici. Responent a la necessitat de tenir una imatge que identifiqués el projecte Fabricant Respostes, vam encarregar a aquest col·lectiu la producció del logotip i la impressió de manera artesana d’unes postals que es van repartir el dia de la inauguració.

Comentaris tancats a 1. fabricant el logotip