El Kids viu la festa!

El passat dissabte 9 de juny es va dur a terme la nova edició del Musik N Viu Kids, on petits i no tan petits van poder gaudir d’una tarda plena de jocs gegants i tradicionals de la mà d’Esplai Guai! De Palou, de tallers de percussió a càrrec de l’entitat de lleure Esplai d’Assís i de creació de mòbils musicals a càrrec de l’Aula de l’Orquestra. Amb tot això els nens i nenes que passaven per les diverses activitats podien disposar d’un got de fruita fresca per refrescar-se d’una tarda on el sol collava de valent.
L’esplai L’Estel Del Matí es va encarregar de donar aquesta fruita tan bona i de dinamitzar la plaça amb un speaker molt especial, la Loida, que ens anava explicant el que anava passant en cada moment i animava al públic assistent a participar.
Un altre dels organitzadors, l’Aula de Música l’Orquestra van acompanyar tota la tarda amb molt bona música per part dels seus combos, i els nens, nenes i els monitors de la Xarxa de Centres Oberts van preparar per a aquella tarda una master class impressionant amb l’associació Afrodundu, que al ritme dels seus tambors i la seva música va animar a mitja plaça a seguir els seus passos.
Després vam gaudir del ritme musical del grup de Taka Taka Chombo on ens van ensenyar que amb material reciclat també es pot fer molt bona música, i la cirereta del pastís la va posar el grup d’animació infantil de La Tresca i la Verdesca amb el seu espectacle: A quant va la mel? Que van provocar la implicació dels assistents amb els seus jocs i les seves danses. El festival va finalitzar amb una festa de confeti on els més petits s’ho van passar d’allò més bé, però els grans van demostrar que també es poden embrutar, llençar per terra a recollir confeti i tornar a ser petits.
Des del Servei de Joventut donem les gràcies a tots els organitzadors i els participants en aquest festival i sobretot al públic assistent. Sense vosaltres aquest festival no seria possible.
Fins l’any vinent!

Si voleu veure més fotos o vídeos els trobareu a través de les nostres xarxes socials: Facebook , Twitter i Instagram del Musik N Viu!