Musik N Viu torna els dies 28, 29 i 30 juny i 1 de juliol

Arriba el moment del bon temps, la festa i la música a l’aire lliure!

La primera nit del programa general arriba el dijous 28 de juny al nou escenari del renovat Parc Torras Villà, amb el segell d’AUSA (Ass. Urbana de Sons i Arts), l’entitat organitzadora, que ha convidat a The Gramophone Allstars Big Band, que transforma perles de la música negra a través del contratemps jamaicà i d’uns voluptuosos arranjaments per a big band, cop a cap de cartell; Danny The Lip & The Downlow, un dels millors artistes de l’escena blues, rock i funk, el guanyador del concurs [És] Música, Golíat i el DJ NoPronostic, completen el cartell.

La segona nit, organitzada pels Diables de Granollers, oferirà el divendres 29 de juny a l’habitual ubicació del Parc Firal l’actuació de quatre grups: encapçalen el cartell els valencians El Diluvi, una fusió de cúmbia, reggae, rumba, folk i música tradicional amb instruments de la zona mediterrània, i Smoking Souls, un so de murs de guitarres acompanyades per un ritme contundent, envoltat d’una veu càlida. I el segueixen: La Flor Del Otro, un so fresc, ballable, enèrgic i canalla, que envia missatges de rebel·lió contra les desigualtats, i Machine Ska Reggae Band, que recull influències del reggae, el jazz i l’ska clàssics i les porta al panorama actual amb versions i temes plens de ritme, improvisació i càrrega social.

Per al dissabte 30 de juny, i també al Parc Firal, el Jovent Ignorat com a entitat organitzadora ha preparat una nit amb un cartell liderat pels aclamats Lágrimas de Sangre, una banda de rap combatiu que també toca estils com el Rock i el Reggae, amb un directe contundent, i Ebri Knight, que presentarà el seu nou disc Guerrilla (Maldito Records, 2018), on la banda endureix el seu so dotant d’una base més elèctrica i sòlida les seves cançons, mantenint-se fidels al caràcter folk. Arrodoniran la tercera nit de música els vallesans Fantactels, un grup actual d’Ska two-tone alegre, frenètic, macarra i gamberro.

La 14a edició del Musik N Viu es tancarà l’1 de juliol al parc Torras Villà, per primera vegada al migdia, a l’hora del vermut. Una vetllada organitzada per AUSA (Ass. Urbana de Sons i Arts) amb The Crab Apples, la banda revelació del Vallès Oriental dels últims anys, que presenta el seu últim treball discogràfic A Drastic Mistake – (Hidden Track, 2018), com a cap de cartell. També es comptarà amb l’actuació de La Rateta Ja No Escombra L’Escaleta, un grup que interpreta cançons boniques i descarades, amb una posada en escena sense quarta paret on el cabaret i el clown acompanyen la música d’autor, i DJ Faluqueta Feat & Friends.