Seguim aquest cap de setmana amb el Musik N Viu

Aquest divendres 12 i dissabte 13 de juliol tornem amb el Festival Musik N Viu, però en aquesta ocasió al Recinte Firal.

Sota el lema Porta a l’estiu Granollers el Festival Musik N Viu ja ha obert les portes a la 15a edició del certamen de música en directe a l’aire lliure de l’estiu, aquest passat cap de setmana.

El festival continuarà el divendres 12 de juliol al Recinte Firal amb Jovent Ignorat. La jove banda reggae d’Otinyent Auxili. A la música d’Auxili, per primera vegada en la seva trajectòria, hi ha una presència persistent i empastada dels sintetitzadors i els efectes digitals. Els altafullencs de Porto Bello pujaran a l’escenari amb un disc ple de matisos electrònics. El cantautor Miquel del Roig omplirà la nit amb la seva música i lletres naturals i espontànies. Cuarto Segunda clourà la festa amb la profunditat del hip-hop barrejat amb influències musicals tan diferents com el rock, el reggae o la rumba.

La quarta i última nit, a càrrec dels Diables de Granollers, es celebrarà el dissabte 13 de juliol al Recinte Firal. Tots els grups faran un tribut a un dels estils musicals més llibertaris de la història recent: el reggae dels anys 70 i 80. Adala & The Same Song Band actuarà amb un projecte carregat de crítica social, ètica i espiritualitat. Sr. Wilson & The Island Defenders afegiran l’estil dancehall, Andana amb un espectacle sobre l’apoderament individual i el punt i final al Musik N Viu el posarà el Dj Cool Down.