Fins el proper any!

Finalitzat el Musik N Viu 2019,  l’organització donem les gràcies a tots i totes els assistents i músics, així com els tècnics d’ARASO per fer possible un any més aquest festival de 4 nits, distribuïts en dos caps de setmana (28 i 29 de juny i 12 i 13 de juliol).

El Musik N Viu d’enguany ha tingut dos espais ben diferenciats, d’una banda el Parc Torras Villà  on el passat 28 de juny vam gaudir d’una nit organitzada per la Joventut d’Esquerra i amb una graella de música que anava des del més pur mestissatge de ritmes de punk, rock i ska. Va ser un èxit amb una afluència de públic d’entre 16 i 25 anys de mitjana que va superar les 1.000 persones; la segona nit, organitzada en tàndem per dues entitats pioneres en la promoció musical a Granollers, AUSA i ASGRAM, va ser més tranquil.la, amb aprop de 300 presones i un plantell de grups impressionant i absolutament divers, del del rock dels Psychotropic swamp o No Logo, al metal de Golíat, i dos grups més indie per coronar la nit. El públic assistent va ser de joves més grans i públic familiar.
Les nits del Recinte Firal d’enguany han estat dues: la mítica nit de Jovent Ignorat, que va començar  amb la banda jove Cuarto Segunda, el ja un clàssic del festival Miquel del Roig i, com no, el grup esperat, Auxili amb el més pur reggae català i Porto Bello per acabar. Durant la nit van passar més de 3.000 persones, amb un aforament màxim de 2.600 al moment d’inici del cap de cartell; el festival va culminar el dissabte 13 de juliol amb la nit de Diables que, des de fa tres anys, han apostat per la música reggae en totes les seves intensitats, va funcionar molt bé, amb més de 2.000 persones, en la seva gran majoria joves, i amb un aforament màxim de 800 persones a les 2 del matí, moment de l’inici del cap de cartell, el conegut grup Adala que, amb Sr.Wilson i Andana van coronar la programació de la última nit, també la nit va comptar amb un Sound System, Ratafia, que va generar una segona pista de ball entre grup i grup i el final de la festa.
Amb més de 6000 persones durant les 4 nits,  el Musik N Viu 2019 ha comptat amb un dispositiu de prevenció en temes de salut i violències masclistes, el Punt G que, enguany i com a provatura abans de la Festa Major, la primera nit del 28 de juny va fer la dinàmica de que els assistents al concert marquessin sobre un mapa les zones de més risc, en tema d’inseguretat. La idea és que, durant la FM, des del Punt G es pugin elaborar mapes de zones amb la col·laboració dels assistents i organitzadors de la Festa Major.
Respecte el Musik N Viu també cal dir que aquest 2019 ha comptat amb un Pla de difusió que ha permès multiplicar el nombre d’anuncis, organitzar la difusió a les xarxes i buscar la implicació de les entitats i la ciutadania a través dels lemes “Porta a l’estiu” i  el #ViuelMusikNViu.
Si vols fer-nos arribar els teus comentaris sobre el festival ens pots escriure a gra@grajove.cat

Us esperem el proper any!