Dijous 12 de desembre, l’Ajuntament va participar a la UNFCCC COP25 (Conferència marc de les Nacions Unides sobre el canvi climàtic de les parts núm. 25)

D’una banda, a l’estand de la Federación Española de Municipios y Províncias, el regidor de Medi Ambient i Espais Verds Albert Camps va presentar els projectes singulars de les xarxes de calor per biomassa i l’operació “BIOenergia per al desenvolupament local” que s’està implementant a Granollers amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona i el Programa Operatiu del FEDER 2014-2020, en el marc de l’eix prioritari 4, que té per objectiu afavorir el pas cap a una economia baixa encarboni en tots els sectors.

De l’altra, l’Associació Ecoserveis i l’Ajuntament de Granollers ambdós socis del projecte EYES, cofinançat pel programa Erasmus+ de la UE, van organitzar un taller per abordar com els joves més afectats pel canvi climàtic poden ajudar els municipis a millorar els plans climàtics locals i la seva eficàcia per tal de crear un planeta resilient a la crisi climàtica per al 2050. En el marc d’aquest taller participatiu, es va presentar la metodologia que està utilitzant el projecte EYES i els participants van poder intercanviar idees sobre com es pot incloure la visió dels joves en la planificació climàtica. En primer lloc, reflexionant sobre els obstacles que actualment no permeten incloure la visió dels joves en la planificació local, i en segon terme, fent aflorar les possibles recomanacions per als responsables polítics.

Podeu descarregar les presentacions utilitzades des dels següents enllaços:

BIOenergia per al desenvolupament local:

https://cloud.granollers.cat/index.php/s/WF8BDfPsoGDrjJW

Taller com poden influir els joves en el disseny i implemetació de polítiques climàtiques: 

https://cloud.granollers.cat/index.php/s/aNAiq7FA6WHjB73

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *