El Festival Musik N Viu escalfa motors

L’esdeveniment es celebrarà els dies 26 i 27 de juny i 3 i 4 de juliol. També tornarà l’edició del Kids amb novetats i adreçat a un públic familiar però també pre-adolescent, el 13 de juny.

Sota el lema Porta a l’estiu Granollers es prepara per viure la 16a edició del Festival Musik N Viu, el certamen de música en directe a l’aire lliure de l’estiu. El Festival conservarà el format de quatre dies agrupats en dos caps de setmana: 26 i 27 de juny, al Recinte Firal, i 3 i 4 de juliol, al Parc Torras i Villà. Aquest esdeveniment, que es celebra anualment amb l’arribada del bon temps, té l’objectiu d’oferir un espai d’oci nocturn als joves.

Prèviament, un parell de setmanes abans, tornarà el Festival Musik N Viu Kids, el festival pensat per a nens i nenes es transforma en una tarda de música urbana. Enguany la 8a edició tot i adreçar-se a un públic ampli pretén aquest any centrar-se en els nens i nenes però també en els pre-adolescents oferint una tarda de música urbana, de rap i on l’art de carrer estarà present a la plaça de l’Església.

A mesura que s’acosti la data, aquesta mateixa pàgina web s’actualitzarà amb informació dels grups i es donaran a conèixer els detalls del programa. També podeu seguir tota l’actualitat a les xarxes socials Facebook (@musiknviu), Twitter (@musiknviu) i Instagram (@musiknviu_granollers) amb l’etiqueta #ViuelMusikNViu.

El Festival està coorganitzat per l’Ajuntament de Granollers a través del Servei de Joventut, i quatre entitats de la ciutat: Jovent Ignorat, Diables de Granollers, One Drop i l’entitat Konghost Music Label. Pel que fa el Kids enguany els organitzadors són Esplai Guai! de Palou i tota la Xarxa de Centres Oberts de Granollers.