Aquest 2019 la Convenció Marc Convención de Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (COP25) es celebra del 2 al 13 de desembre a l’IFEMA de Madrid.

Hi ha molts grups ecologistes i moviments socials que hi assistiran i que animen a la ciutadania i la societat civil a mobilitzar-se i participar.

La COP25 s’estructura, d’una banda, en l’apartat oficial, amb un espai de participació social on poden accedir entitats i organitzar activitats (ZONA VERDA). En el marc d’aquesta ZONA VERDA i com a socis del projecte EYES-Erasmus+, Ecoserveis i l’Ajuntament de Granollers coorganitzaran dijous 12 de desembre el workshop Young people participating in climate policy making, amb l’objectiu de recollir idees i propostes dels joves per afrontar els principals reptes climàtics.

De l’altra, hi ha la COP Social, que tindrà lloc a la Universitat Computense de Madrid, on hi ha moltes iniciatives d’acció climàtica implicades: Fridays For Future (FFF), Extintion Rebelion (XR), Ecologistes en Acció, etc. Mitjançant el registre d’activitats, hi ha la possibilitat de d’organitzar algun esdeveniment.

Podeu trobar més informació aquí. Si us animeu a participar-hi, us recomanem l’opció del TREN ECOSOCIAL o l’AUTOBÚS.

A més, el 6 de desembre per la tarda hi ha prevista una gran manifestació per demanar a les institucions, governants i decisors polítics, que participen a la COP25 oficial, que prenguin mesures immediates en relació a l’emergència climàtica. Consulteu el programa aquí.

També, i com preparació de la COPsocial, Climacció, FFF, XR i Moviment per la Justícia Climàtica organitzen aquest dissabte 30 de novembre un acte de 17 a 21h a l’Espai 30 de l’Ateneu Sagrerenc (carrer d’Hondures, 30 de Barcelona).

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *