Slide background

Programa
Actuació
Municipal
2019-2023

Granollers,
ciutat inclusiva, transformadora,
compromesa i sostenible

El Programa d’Actuació Municipal (PAM) estableix el full de ruta del mandat 2019-2023.

Inicialment, es van preveure 51 objectius i més de 800 actuacions per seguir avançant cap a una ciutat inclusiva, transformadora, compromesa i sostenible.

Atès el context actual marcat per la crisi de la Covid-19, les actuacions del programa s’han adaptant a les noves necessitats de la ciutat, mentre que els quatre pilars establerts continuen plenament vigents. Així doncs, aquest és un programa de mandat més viu que mai.

Actuacions destacades 2021

Aquest 2021 el comptarem amb més de 9,7 milions d’euros d’inversió en projectes de ciutat i 2 milions d’euros per un nou pla de mesures per fer donar suport als sectors més afectats per la crisi.

Un any 2021 en que veurem com es posen en funcionament alguns dels equipaments sanitaris projectats: l’ampliació de l’hospital amb un nou edifici polivalent i el centre de salut del carrer Girona, amb una inversió total de més de 40 milions d’euros per part de la Generalitat. Amb aquests i la resta de nous dispositius de salut i les ampliacions de serveis previstes, l’atenció sanitària de la ciutat i de la comarca podrà fer un salt endavant, amb les estructures i serveis que són necessaris per donar resposta a la població de referència.

La Generalitat també aportarà 2,8 milions d’euros aquest 2021 per a l’ampliació del tercer carril de la C17 entre Mollet i Granollers, i gairebé un milió en l’ampliació del parc de bombers de la ciutat. L’Agència de Residus de Catalunya, al seu torn, invertirà 42,6 milions per a la planta de residus. Per altra banda, la Diputació de Barcelona finança amb 1,4 milions la millora dels accessos a Granollers per la carretera BV-1432 de Lliçà i ADIF invertirà més de 100 milions d’euros al llarg de 4 anys per dur a terme el desdoblament del tram Parets-La Garriga de la R3, així com la millora de les estacions.

Aliances, treball en xarxa i corresponsabilitat per fer front als reptes de futur amb projectes transformadors que millorin la vida de les persones.

Projectes de mandat vinculats als ODS