Tot a punt per alesplaces 2018!

 

Enguany el projecte alesplaces! es desplaça al barri de Can Bassa. La plaça Joan Oliver acollirà del 18 de maig al 27 de juny un seguit de propostes amb  l’objectiu d’esbrinar què passa a la plaça, qui hi passa i què agradaria què hi passés. És la primera fase d’un diagnòstic participatiu sobre la vida a la plaça d’aquest barri.

Alespissarres! És una activitat que acompanyarà a altres esdeveniments que es donaran a la plaça i que pretén copsar els desitjos en vers aquest espai col·lectiu.

La biblioteca, a través del Bibliolab,  ens ofereix una instal·lació interactiva d’àlbum il·lustrat al bell mig de la plaça. Històries en Moviment tindrà lloc el dijous 24 de març a partir de les 18 h.

Els tallers de fotografia participativa Fotoplaça, (dijous 31 de maig i 14 de juny de 18 a 20 h) us conviden a convertir-vos en autèntics reporters de la vida a la plaça Joan Oliver.  No et deixis el mòbil!

Els alumnes de l’EMI, Celestí Bellera, Marta Estrada i Carles Vallbona tornen a plantejar experiments científics per aprendre i passar-ho bé. Posa’t en òrbita tindrà lloc als Jardins de la Mediterrània el divendres 1 de juny a les 17h.

Els alumnes del taller de Comic Art del programa ETC, estaran copsant allò que els hi agradaria que passés a la plaça a través del dibuix, amb l’activitat I tu com ho veus? (dilluns 28 de maig a les 17.30 h)

Si sou dels que us va més la construcció, us esperem a Maqueta, recicla i…acció! Dóna forma a les teves idees i reinventa la plaça! ( Dimarts 5 i 13 de juny a les 18 h)

I com a cloenda final, el 27 de juny  a les 18 h vine a descobrir tot allò que ha passat durant aquests dies a alespalces! amb Fes-te la plaça!

Ens trobem alesplaces!