Anna Montañà Mora

Piano, Llenguatge musical, Cant coral

Inicia els estudis musicals a Mollet del Vallès, el seu poble natal, amb les mestres G. Arimón i M. Suñé. Més endavant continua els estudis a l’Escola Muncipal de Música de Granollers amb els mestres Font (piano) i Josep Maria Ruera (Harmonia).

Al Centre d’Estudis Musicals de Barcelona estudia amb Àngel Soler (piano i cambra), Gerard Claret (cambra), M. Dolors Aldea (acompanyament de Lied) i J.Ll.Moraleda (harmonia i contrapunt). Posteriorment fa classes amb Albert G.Attenelle i acaba el grau superior amb la pianista M.J.Crespo.

Ha participat a diferents cursos d’especialització com ara Interpretació de Mozart per Breda Zakotnik, Música de Cambra amb percussió per S. Fink, Encontre Internacional de Música de Camgra entre l’Acadèmia Internacional Menuhin i el CFMB, classe magistral sobre la interpretació de Schubert per Paul Badura Skoda, La música del segle XX per Carles Guinovart, entre d’altres.

El seu interès per la docència l’ha portada a participar a diversos cursos de pedagogia musical especialitzada, Pedagogia del solfeig, Rítmica Dalcroze, Improvisació al piano i Educació Musical Willems.

La seva activitat professional s’ha decantat cap a la docència i la Música de Cambra i Acompanyament de Lied.

Ha format part de nombroses formacions cambrístiques, com ara el duo de piano a quatre mans amb la també pianista Marta Poal. Treballa regularment com a repertorista i acompanyant.

Ha col.laborat en diverses ocasions amb l’Orquestra de Cambra de Granollers i la Coral Polifònica de Granollers (“Abans del Silenci” amb música original de  Salvador Brotons i “Contranit” amb música original d’Albert Guinovart).

Ha donat classes al Centre d’Estudis Musicals de Barcelona i a l’Estudi Musical Àngel Soler.

Actualment és professora de l’Escola Muncipal de Música J.M.Ruera de Granollers.