Concurs #SobrePantalles15

Procés, resultats i premis

23/10/2017

Durant aquest trimestre s’ha realitzat a Granollers la tercera edició del concurs de realització d’audiovisuals educatius SobrePantalles. Aquest concurs té per objectiu la prevenció de les relacions de control entre iguals i la promoció de les relaciones basades en el respecte, a partir de l’ús de les TIC com a mitjà de creació i difusió.

A diferència de les edicions anteriors, enguany hem canviat significativament el format: (1) hem prioritzat l’acompanyament socioeducatiu, pel que s’ha treballat amb els Centres Oberts de Granollers; (2) s’ha optat també  la primera adolescència; (3) s’ha treballat conjuntament amb el Centre de Recursos i ‘Informació per a la Dona de Granollers.

De les diferents mostres rebudes volem destacar dos aspectes: per una banda, la participació dels nois i noies en la seva realització; i en segon lloc, valgui també com a agraïment, la implicació de les educadores i educadors en tot el procés.

El jurat del concurs va realitzar el següent veredicte:

  • Primer premi >> Centre Obert Nord ‘La pura realidad’
  • Segon premi >> Centre Obert Sud ‘Natankea Shiam’
  • Tercer premi >> Centre Obert Ponent ‘Talla-ho! Està a  les teves mans!’
  • Quart premi >> Centre Obert Congost ‘Ponte en su lugar’
  • Cinquè >> Centre Obert Font Verda ‘Els cracks’

L’entrega de premis tingués lloc al GRA el passat 22 de juny. Van venir totes les persones implicades en el projecte alhora que l’Alcalde Josep Mayoral i la Regidora Maria del Mar Sánchez que van fer l’entrega de premis:

Una bonica imatge: Els nois i noies i l’educadora del Centre Obert Nord guanyador del concurs una vegada atorgat el premi. I la seva explicació als mitjans el dia després 😉
Us deixem un recull de tots els vídeos perquè els pogueu veure. Mil gràcies per tota la qüestió.
Aprofitem per distjar-vos bona calor.
SobrePantalles.net – CIRD – Centres Oberts
Primer premi >> Centre Obert Nord ‘La pura realidad’
Segon premi >> Centre Obert Sud ‘Natankea Shiam’
Tercer premi >> Centre Obert Ponent ‘Talla-ho! Està a  les teves mans!’
Quart premi >> Centre Obert Congost ‘Ponte en su lugar’
Cinquè >> Centre Obert Font Verda ‘Proyecto 2.0′
  • Tel. 93 842 67 14 / Horari: de 9 a 14 h
  • A/e: cird@granollers.cat
CIRD – Acollida, suport psicològic i assessorament jurídic
  • Tel. 683 641 983 / Horari: de 9 a 14 h
Servei d’Orientació i Assessorament sobre Drogues i Pantalles

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies perque tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies