Parlem en família

Xerrades per a famílies sobre Comunicació, Sexualitat, Salut i Benestar Emocional.

25/10/2023

Parlem en família és un projecte transversal que suma les diferents perspectives del serveis municipals,amb l’objectiu de donar eines i suport a les famílies per acompanyar els seus fills i filles.

El programa d’aquest curs 2023-2024 pretén donar resposta a les demandes que les famílies que han participat en les xerrades d’edicions anteriors ens han manifestat.

L’esquema de la programació manté l’estructura de les edicions anteriors. Així el “Parlem en família” d’enguany s’enceta amb una xerrada inaugural i continua amb tres cicles al llarg del curs 2023-24, per donar resposta a temes de l’àmbit educatiu, social i emocional en relació amb els infants, adolescents, joves i les seves famílies. Pots consultar el programa aquí.

Les demandes de les famílies que van assistir al cicle de xerrades de l’any passat recollien la necessitat de seguir parlant de pantalles. Per aixó aquest curs es segueixen oferint activitats sobre els usos de pantalles:

Les xerrades són obertes per a totes les famílies que hi estiguin interessades sempre amb inscripció prèvia a la pàgina web de l’ajuntament de Granollers.

T’hi esperem!

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies perque tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies