Alcohol: beuen el que veuen

XIII Jornada de la Taula de Salut Jove del Vallès Oriental

02/11/2023

Ja et pots inscriure a la XIII Jornada de la Taula de Salut Jove del Vallès Oriental “Alcohol: Beuen el que veuen” que se celebrarà el pròxim divendres 17 de novembre durant el matí a l’espai Can Luna de la Garriga.

La Jornada s’adreça a professionals de diferents àmbits (Joventut, Acció Social, Educació, Salut, etc.) que treballin amb i/o per a joves, amb la voluntat d’aportar eines i coneixement. Enguany abordarem la temàtica de l’alcohol, i sobre com afecta el modelatge adult en els consums adolescents.

La jornada és gratuïta però cal fer inscripció prèvia (les places són limitades). Les inscripcions es poden realitzar a través del següent enllaç.

El jornada conta de dues ponències principals:

  • Mireia Ambròs: Anàlisi de caràcter antropològic per fer reflexió i anàlisi de les estructures socials com a facilitadores d’usos i consums amb perspectiva de gènere.
  • Josep Rovira: Aterratge al consum d’alcohol en la nostra societat.

Esperem que la temàtica d’enguany us resulti d’interès i que us animeu a participar de la jornada.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies perque tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies