El meu primer mòbil

Guia per acompanyar en el primer contacte amb el mòbil. Dirigida a famílies, infants i adolescents.

12/12/2023

Avui, l’Ajuntament de Granollers presenta la nova guia titulada “El meu primer mòbil“, destinada a famílies i joves que s’apropen per primera vegada al món dels telèfons mòbils. Aquesta guia exhaustiva, elaborada pel Servei de Salut Pública i Consum, ofereix una visió completa sobre com gestionar aquesta nova etapa.

Amb un contingut inicial dirigit a famílies que fomenta la reflexió, la guia aborda temes clau com ara l’edat recomanada per tenir un mòbil, la preparació del menor per a aquesta responsabilitat, les necessitats que pot cobrir i els pactes necessaris per establir una utilització segura. També destaca la responsabilitat que recau sobre les famílies en acompanyar els primers usos dels mòbils entre els més joves.

L’apartat dedicat als adolescents explora temes crucials com la integració del mòbil a la vida quotidiana, la gestió de la identitat digital, les relacions amb els altres, la privacitat de les dades i la seguretat en línia. La guia posa especial èmfasi en l’orientació i el suport per ajudar els joves a navegar per aquest entorn digital en evolució constant.

La guia “El meu primer mòbil” està disponible per a la descàrrega gratuïta al següent enllaç. Aquest recurs és una eina valuosa per a les famílies i educadors que busquen guiar els joves en l’ús responsable de la tecnologia mòbil.

Per a qualsevol pregunta o dubte sobre la guia “El meu primer mòbil”, convidem les famílies i els joves a posar-se en contacte amb nosaltres. Estem aquí per ajudar-vos a navegar a través del contingut i proporcionar orientació personalitzada. Podeu trobar-nos a l’apartat de contacte de la web.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies perque tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies