Memòria Punt G 2023

Resum del Punt G 2023.

02/11/2023

Un any més el Punt G dona per finalitzada l’activitat a les festes populars de Granollers.

Enguany, el Punt G ha estat present durant els 3 dies de Musik N Viu i les 9 nits de Festa Major. Com altres anys, la caravana s’ha posat molt a prop de l’espai més concorregut de la festa. L’equip de nits, que ha estat disponible durant totes les nits, han fet interaccions amb les persones usuàries de la festa, atencions en aquells casos que ho requerien, i derivacions en els casos en que ha calgut una atenció especialitzada. 

Tot aixó s’ha fet gràcies a la coordinació amb altres serveis municipals implicats en la festa, i al treball que s’ha fet  abans, durant i desprès de la festa amb les entitats: One Drop, Jovent Ignorat, Diables, Xics, Drac, Blancs i Blaus.

Els resultats de totes les intervencions estan recollits en la memòria anual que pots consultar al següent enllaç.

A continuació et deixem un petit resum de les dades d’aquesta edició:

Et convidem a seguir la tasca del Punt G al seu perfil d’Instagram @puntg.granollers i a la pàgina web.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies perque tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies