I amb la primavera i les Barraques, arriba de nou el PuntG!

El PuntG arranca aquest any amb la primavera i les Barraques! Vine a fer-nos una visita!

21/06/2017

Després de la bona acollida de l’any passat i la plena convicció que espais com aquests són totalment necessaris a les nostres festes, aquest any el PuntG arranca amb la primavera. I és que aquest any ens hi posem més d’hora I ampliem els espais on podreu trobar l’estand.

Així doncs, el dissabte 12 de maig ens trobareu al parc del Congost a les Barraques de l’Ascensió on podreu gaudir d’aquesta fantàstica programació:

Com ja sabeu, el PuntG és un dispositiu d’atenció, prevenció i reducció de riscos que va ser present durant el 2017 al Musik’n’viu i a la Festa Major de Granollers per donar resposta a algunes de les situacions que es donen o es poden donar al llarg de la festa.

La proposta d’acció directa té l’objectiu de reduir els riscos que es desprenen del consum d’alcohol i altres drogues, promocionar una sexualitat respectuosa, lliure i protegida, i atendre les agressions masclistes i altres violències, tot oferint un espai segur, agradable i igualitari.

I és per això que apostem per a la millora de l’espai i l’atenció que oferim per tal de donar resposta a les necessitats que el moment exigeix.

I és que darrerament, de forma més evident i escandalosa que mai, estem immerses en situacions en les que se’ns recorda que vivim en una societat injusta, patriarcal i opressora, i és quan creiem, amb més força que mai, que la resposta ha de ser col•lectiva, entre totes les que habitem les nostres ciutats, des de l’administració fins a la ciutadania. Només així, amb la responsabilitat compartida de saber-nos juntes i més fortes que mai, és com creiem que han de ser les nostres festes i és com volem gaudir-les.

Us anirem informant de totes les propostes que tenim per aquest any i dels espais formatius, de reflexió i debat que estem pensant per tal que fem de les nostres festes un espai de totes i per a totes.

Així doncs, i sense més dilacions, ens veiem aquest proper dissabte.

Us hi esperem!!!

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies perque tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies