Confinament i pantalles

El Servei d’informació i assessorament sobre pantalles segueix actiu.

23/04/2020

La situació de confinament ens ha portat a passar tot el dia a casa i, moltes vegades, a una major exposició a les pantalles. Per tenir contacte amb la feina, l’escola, la família, les amigues… necessitem utilitzar-les. Tot això, sumat a l’oci, l’esport… fa que el nombre d’hores que estem davant de les pantalles s’hagi incrementat notablement. Aquesta situació pot generar malestars i conflictes a casa.  Per aquest motiu, i amb la finalitat d’ajudar-vos a gestionar aquestes situacions pròpies o de l’entorn familiar, us compartim un seguit de recursos que pensem que us poden ser d’interès relacionats amb el confinament i els usos de les pantalles:

  • E-joventut. Espai virtual de recursos per a les polítiques de joventut que la Direcció General de Joventut impulsa i posa a disposició de tots els agents que interveniu en l’àmbit de les polítiques de joventut,

•  Guia «Com trobar-hi sentit»

•  Consultori psicològic per a joves

  • Canal drogues. Forma part dels webs temàtics del Canal Salut. És l’espai de referència de la Generalitat en matèria de drogues i addiccions des d’una perspectiva de salut pública. Dedica un espai a oferir recursos sobre els usos de les pantalles durant el confinament:

 

I per acabar, recordeu que el Servei d’Informació i Assessorament sobre Drogues i Pantalles dirigit a adolescents i joves de Granollers segueix funcionant. Si teniu qualsevol dubte ens podeu trobar al telèfon: 683.641.983

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies perque tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies