Acte de presentació de La Teranyina

Acte de presentació de la nova pàgina web sobre drogues i pantalles “La Teranyina”. Dimarts 17 de maig a la Sala Tarafa (C. Corró 47 – Granollers) a les 18.30 h.

13/05/2022

Des de l’ajuntament de Granollers ens informen i conviden a l’acte de presentació de la nova pàgina web sobre prevenció de drogues i pantalles “La Teranyina”.  Aquesta és una iniciativa del Servei de Salut Pública i Consum de l’Ajuntament de Granollers que és el servei d’informació, atenció i orientació en totes aquelles qüestions que tenen relació amb les addiccions, concretament en consum de drogues i usos de les pantalles. 

Aquest servei té el seu origen en les pàgines web Sobredrogues.net i Sobrepantalles.net i unifica els seus continguts en un únic espai web www.lateranyinagrn.cat. 

S’adreça a adolescents, joves, famílies, professionals o a la població en general, i té com a objectiu produir continguts que permetin fer una reflexió crítica sobre els patrons de consum de drogues, els usos que es fan de les tecnologies i difondre materials que siguin d’utilitat per a la prevenció de qualsevol problemàtica associada, defensant-ne usos responsables. Així, La Teranyina també és present a les xarxes socials per poder generar, justament, una xarxa col·lectiva i acompanyar les persones que ho necessitin a tenir una relació saludable amb les pantalles i les drogues.

Aquesta presentació anirà acompanyada de la ponència principal a càrrec del doctor en psicologia social David Pere Martínez Oró, que ens parlarà dels usos joves de les drogues i les pantalles en l’actualitat. L’acte tindrà lloc el dimarts 17 de maig a la Sala Tarafa (C. Corró 47 – Granollers) a les 18.30 h.

Podeu consultar la pàgina web (www.lateranyinagrn.cat) i seguir-los a les xarxes socials (@lateranyinagrn).

Us convidem a visitar-la i si en voleu més informació no dubten en contactar amb el Servei a través de l’apartat Contacte.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies perque tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies