Diagnòstic dels espais d’oci nocturn de la Festa Major de Granollers 2019

Anàlisi de la percepció de seguretat i inseguretat en relació al consum de drogues i a les violències masclistes en els espais de Festa Major.

06/07/2022

L’any 2019, gràcies a la col·laboració del projecte Punt G de Granollers, es va realitzar un estudi de les percepcions de seguretat i inseguretat en els espais de festa durant la Festa Major de Granollers. Aquest va estar impulsat pels serveis de Salut Pública i Consum i el Servei d’Igualtat de l’ajuntament de Granollers.

Aquest diagnòstic, en el que van poder participar tots els usuaris i usuàries de la festa, tenia com objectiu localitzar els espais que es percebien com a segurs i insegurs en relació al consum de drogues i a les violències masclistes i LGBTIfòbiques. La il·luminació, el consum de drogues i el risc de patir una violència masclista eren algun dels motius que portaven a sentir inseguretat en certs espais, mentre que els espais que estaven habitats i hi havia activitat organitzada es percebien com a segurs.

El diagnòstic va mostrar una part del que passa a les nits, facilitant informació que permeti realitzar canvis estructurals per una major sensació de seguretat.

Et convidem a consultar el diagnòstic i a contactar amb nosaltres per qualsevol dubte.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies perque tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies