Saps què barreges? Orientacions per un consum responsable

Relació de possibles efectes que apareixen al barrejar alcohol i altres drogues.

04/08/2022

Socialment el consum d’alcohol està molt vinculat a l’oci i al gaudi. Les cerveses, el vi, els combinats… estan presents en la majoria dels espais d’oci nocturn, prenent un paper molt important com a facilitador social. Aquest consum no sempre apareix sol, sinó que moltes vegades es barreja amb altres drogues, fet que provocar que els efectes es compliquin i augmentin els riscos.

Conjuntament amb el projecte Punt G de Granollers s’han elaborat unes infografies amb els efectes principals que poden aparèixer al barrejar alcohol amb altres drogues. És un material que estarà present totes les nits de Musik N Viu i Festa Major de Granollers, moment en que es podrà consultar i resoldre dubtes amb els i les agents de nits que hi hagi al dispositiu. També està present a les xarxes socials del Punt G i de La Teranyina per tal de que les persones que vulguin consultar-ho, ho puguin fer quan sigui necessari.

T’animem a consultar-lo i a que ens contactis si tens algun dubte. Recorda que tens la informació completa de cada substància a a pestanya glossari.

Si decideixes consumir, informa’t abans i cuida’t!

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies perque tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies