Working for a critical and conscious digital society

Presentació del pòster al XVI Congrés Internacional de Ciutats Educadores a Andong.

28/10/2022

Aquesta setmana hem presentat al XVI Congrés Internacional de Ciutats Educadores el póster “Working for a critical and conscious digital society”. 

Enguany el congrés s’ha celebrat a la ciutat d’Andong (Corea del Sud) sota la temàtica “Donar forma al futur de l’educació: innovació, tradició i inclusió”. Parlant d’aquest eix d’innovació, s’ha presentat el servei municipal sobre prevenció d’addiccions, explicant les actuacions que es duen a terme, públic al que ens dirigim i mitjans de difusió de les intervencions.

La presentació ha anat a càrrec de Francesc Arolas Pou, 3r tinent d’alcalde i regidor d’Educació; Infància i Adolescència; Govern Obert i Transparència.

Si vols saber-ne més, et deixem el pòster a continuació:

  

Si tens dubtes, contacta’ns!

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies perque tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies