Punt G 2023 – Troba el Punt

Dispositiu de salut i festa 2023.

31/07/2023

Un any més el Punt G ha estat present al festival Musik N Viu. Sota el lema Troba el Punt el dispositiu ha estat present les tres nits de festa: 30 de juny, 7 i 8 de juliol de 2023.

El Punt G és un dispositiu d’atenció, prevenció i reducció de riscos que dona resposta a situacions que es poden donar en situacions d’oci. Aquest any ha estat present els dies del Festival i hi estarà durant la Festa Major.

El dispositiu ofereix un servei d’atenció directe al públic per:

  • CONSUM: reduir els riscos que es desprenen del consum d’alcohol i altres drogues.
  • SEXUALITAT: promocionar una sexualitat respectuosa, lliure i protegida.
  • VIOLÈNCIES: atendre les agressions masclistes i LGBTI+fòbiques, tot oferint un espai segur, agradable i igualitari.

També és un punt d’informació, orientació i suport en relació amb els tres eixos esmentats.

Com cada any el festival s’ha celebrat al Parc Firal de Granollers i el Punt G hi ha estat present amb la caravana, la zona chill-out i les parelles itinerants. Ha donat suport a les entitats organitzadores de les nits (One Drop, Jovent Ignorat i Diables) i ha treballat en coordinació amb el Servei de Joventut de l’Ajuntament de Granollers, la seguretat de la festa i els serveis sanitaris. 

Durant la presència del Punt G s’ha fet formació al personal de barres, dinamitzat dinàmiques amb contingut dels tres eixos, facilitat informació, realitzat proves d’alcoholèmia i acompanyat a persones que ho necessitessin.

Aquestes actuacions es repetiran durant les 9 nits de Festa Major de Granollers.

Et convidem a seguir la seva tasca al seu perfil d’Instagram @puntg.granollers.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies perque tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies