Setmana europea de l’energia sostenible

 

La setmana del 9 al 15 de febrer va celebrar-se la Setmana Europea de l’Energia Sostenible a Granollers.

 La setmana del 9 al 15 de febrer de 2009, coincidint amb la setmana europea de l’energia sostenible, es van organitzar a Granollers un seguit d’actes dins de la campanya ABAIXEM ELS FUMS, TOTS HI GUANYEM. Destaca la presentació de tres exposicions, dues que recollien consells per estalviar energia cedides per la Diputació de Barcelona i la Fundació Terra, i una elaborada a partir d’estudis a Granollers pel que fa a les emissions locals de gasos efecte hivernacle.  L’Ajuntament, amb els compromisos adquirits en el pacte d’alcaldes, planifica reduir en un 20% per l’any 2020 aquestes emissions en l’abast d’actuació local.

cuina-solar

Demostració de cuines solars

En el marc d’aquesta setmana també es van fer tallers, projeccions de cinema i conferències al voltant de la reducció dels gasos d’efecte hivernacle, l’eficiència energètica a la llar i el canvi climàtic.

Destacar la conferència del doctor en física i expert en canvi climàtic Enric Llebot al Museu de Granollers, el dijous 12 de febrer a les 20 h, així com les projeccions de cinema a l’equipament juvenil del Gra, el dimarts 10  La hora 11 i el divendres 13  Una verdad incómoda.

 Durant el cap de setmana, es van fer tallers i demostracions per a tot el públic a la plaça de l’Església amb cuines solars, amb tast de pizza inclòs, i informacions sobre instal·lacions d’energia solar i muntatge de cotxes solars de joguina pels més petits.

 

Programa d’actespdf1

 

expo

EXPOSICIÓ SOBRE L'INVENTARI D'EMISSIONS A GRANOLLERS

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *