Setmana europea de l’Energia Sostenible 2010

 logo_carreeusew_2010

Setmana Europea de l’Energia Sostenible a Granollers

Del 22 al 27 de Març de 2010

 Com l’any passat i complint amb els compromisos qcartell-2-tintes_00011ue inclou la signatura del pacte d’alcaldes i alcaldesses, se celebra a partir del dia 22 de Març la Setmana Europea de l’Energia Sostenible.  Al voltant de la setmana es realitzaran una sèrie d’actes com ara exposicions, tallers, representacions teatrals, projeccions de cinema i conferències sobre la reducció dels gasos d’efecte hivernacle i el canvi climàtic, l’eficiència energètica a la llar i el foment de l’ús d’energies renovables.  De dilluns a divendres de les 9h a les 20.30h podeu visitar l’exposició Abaixem els fums, tots hi guanyem, amb dades sobre l’inventari d’emissions locals. L’exposició es troba al GRA, equipament juvenil. Plaça de l’Esglèsia, 8.

Més de set-cents escolars veuran l’obra de teatre Igrigor, la terra s’escalfa ja durant la setmana anterior. A Can Jonch, Centre de Cultura per a la Pau de Granollers, el divendres 26 a les 19:30 h podreu assistir a la conferència Energia i canvi climàtic: dues cares d’una mateixa moneda a càrrec d’Arnau Queralt. A l’equipament juvenil del GRA, es faran les projeccions de cinema el dimecres 24 a les 21 h La hora 11 i el dijous 25 a les 21 h Una verdad incómoda.

Durant el cap de setmana, si el temps acompanya, hi haurà tallers i demostracions per a tothom a la plaça de l’església amb cuines solars, i informació sobre instal·lacions d’energia solar, així com muntatge de cotxes solars de joguina.

 Més informació en el programa d’actes, el butlletí i el web municipal, així com al

 Servei de Medi Ambient i Espais Verds     Programa d’actes : octaveta-setmana-energia

                                                        T93 860 32 06      mediambient@ajuntament.granollers.cat

Programa 2010

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *