Aportacions al Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima de Granollers: proposta al ple municipal del 20 de desembre de 2016

EN_logo_COM_2016_horizontal

Després d’obrir un procés participatiu on es va convidar ciutadans interessats, col·lectius locals i als membres del Consell Assessor de Medi ambient i Sostenibilitat (CAMS) aqui trobareu el document final amb el retorn de les aportacions al Pla d’Acció per l’Energia sostenible i el Clima de Granollers (PAESC), rebudes fins el passat 21 de novembre de 2016, i que bàsicament s’han centrat en modificar les actuacions de mitigació i adaptació que formaran part del l’esmentat Pla.

En total, s’han rebut 6 aportacions externes procedents d’Estabanell , SOREA, la plataforma “AlumnesXClima”, l’associació “Granollers en Transició” i els grups municipals de La Crida-CUP i ERC. També s’han incorporat aportacions procedents dels serveis tècnics municipals en els àmbits de la millora de l’eficiència en el reg urbà, la gestió dels residus, el dimensionament i funcionament de la xarxa de clavegueram, i el detall d’iniciatives municipals que ja s’estan duent a la pràctica.

La majoria de les propostes sobre polítiques de mobilitat sostenible (PAESC: acció de mitigació 14 i d’adaptació 20) es veuran desenvolupades en el marc del futur Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Granollers 2016-2022. Amb tot, s’ha modificat el contingut de les esmentades fitxes del PAESC per deixar-ne constància.

En el document complet del PAESC (pàgines 71 i 96) s’han definit els barems de costos baix, mig, alt establerts en les fitxes de mitigació i adaptació i s’han ajustat les cronologies de les accions, per tal que l’inici de totes les actuacions sigui entre els anys 2016 i 2019.

A més, informar-vos que el proper 13 de desembre es presenta a la Comissió informativa el nou contingut del PAESC, i està previst portar-lo aprovació del Ple municipal el proper 20 de desembre de 2016, juntament amb la proposta d’adhesió a la iniciativa europea del nou “Pacte dels Alcaldes pel Clima i l’Energia Sostenible”.

Podeu consultar els documents a:

Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima de Granollers  (obriu l’enllaç al document amb Google Chrome o bé amb MozillaFirefox)

ADAPTACIÓ PAESC_fitxes i cronograma

MITIGACIÓ PAESC_fitxes i cronograma

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.