Vitry-sur-Seine acull una Conferència Internacional de Pau amb la participació de la Xarxa

La presidenta de la Xarxa d’Alcaldes/ses per la Pau, l’alcaldessa Alba Barnusell de la ciutat de Granollers, va participar en la Conferència Internacional de Pau que va tenir lloc del 19 al 21 de juliol, al municipi francès de Vitry-sur-Seine.

Aprofitant el pas de la flama dels Jocs Olímpics de París, la jornada va abordar els reptes relacionats amb la diplomàcia de la ciutat i la promoció de la cultura de pau i esports.

L’alcaldessa Barnusell va explicar que “sabem que l’esport és una eina universal que uneix persones i ciutats. A través de l’esport podem promoure la igualtat d’oportunitats i podem treballar la igualtat de gènere.” Va continuar explicant que “Per Granollers, l’esport és un dels recursos educatius més potents que té la ciutat. És un vehicle per a l’educació dels valors, l’equitat de gènere, la promoció d’hàbits saludables, la participació i la promoció de la cohesió comunitària. És un llenguatge universal que ens permet iniciar projectes de cooperació amb altres ciutats i territoris.”

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *