CONTACTA

En compliment del disposat en l’article 5 de la Llei 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades de caràcter personals que vostè ens proporcioni a través de qualsevol formulari de registre electrònic que aparegui en la nostra web, seran incloses en un fitxer, el responsable del qual és l’Ajuntament de Granollers.
Les finalitats de la recollida de dades personals són les que particularment s’indiquin en cadascuna de les pàgines on aparegui el formulari de registre electrònic.
L’Ajuntament de Granollers es compromet a tractar de forma absolutament confidencial les seves dades de caràcter personal, fent ús de les mateixes exclusivament per a les finalitats indicades.
L’Ajuntament de Granollers li informa que té implantades les mesures de seguretat necessàries per a garantir la seguretat de les seves dades de caràcter personal i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat.
Vostè pot exercitar els drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació dintre de l’àmbit reconegut per la llei enviant un correu electrònic a info@alcaldesperlapau.cat o mitjançant les dades de contacte que apareixen en la nostra Web.
En compliment de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat d’Informació i de Comerç Electrònic, l’Ajuntament de Granollers no remetrà correus amb continguts comercials que no hagin estat prèviament sol·licitats.

Secretaria de la xarxa d’Alcaldes Alcaldesses per la Pau de Catalunya

Ajuntament de Granollers
Plaça de la Porxada, 6
08401 Granollers

Tel. 938426723

info@alcaldesperlapau.cat