PRESENTACIÓ RECURSOS EDUCATIUS

 

El diputat de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Joan Antoni Baron, i l’alcalde de Granollers. Josep Mayoral, van presentar el passat dia 10 de novembre diversos recursos educatius en matèria de Medi Ambient i canvi climàtic.

L’acte va comptar amb la presència del Cap de l’Oficina de Canvi Climàtic de la Generalitat, Salvador Samitier, que va parlar de la situació i actuacions del canvi climàtic a Catalunya. El programa ha continuat amb l’exposició de la iniciativa sobre el a favor del clima i del suport tècnic i econòmic als ajuntaments que els ofereix la Diputació de Barcelona, a càrrec del coordinador de l’Àrea de Medi Ambient, Ferran Vallespinós.

La tècnica de la Diputació Núria Gabernet va revisar l’Agenda Escolar del Medi Ambient per als alumnes d’ESO i el calendari escolar sobre el canvi climàtic per als alumnes de Primària, recursos tots ells ofertats per la Diputació de Barcelona.

Representants de l’Ajuntament de Granollers recordaren la disponibilitat d’una exposició itinerant sobre l’inventari d’emissions a Granollers pels centres interessats, així com bones pràctiques sectorials per reduir les emissions http://granollers.cat/blogs/paes/estalviem-energia-i-emissions/ al mouren’s, a les oficines, a les escoles, al comerç, a la construcció i la indústria que poden consultar-se dins del bloc del PAES. També es posa a disposició dels centres interessats una maleta didàctica sobre energia, amb cotxes solars de joguina per muntar, dossiers i fitxes didàctiques ( ICAEN, TERRA…), exposicions ( mobilitat, canvi climàtic…), guies i manuals informatius ( vídeos sobre fonts energètiques renovables, cartells amb bones pràctiques de l’IDAE) i pel·lícules sobre l’escalfament global del planeta. Per qualsevol sol·licitud o aclariment consulteu al Servei de Medi Ambient i Espais Verds situat el c/Roger de Flor 63 2B. Tel.93 860 32 06.

A l’acabar la presentació es va convidar als assistents a visitar l’exposició Adéu Soroll!, instal·lada al mateix centre cívic Nord fins a finals de novembre. Podeu consultar les exposicions dels ponents en els arxius annexos:

Diputacio-Barcelona

Diputació de Barcelona

Recursos-ajuntament

Oficina-del-canvi-climatic

 agenda-escolar-europea

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *