REFLEXIONS: II Jornada Fomentem la Cultura de Pau – La memòria oral com a recurs educatiu pel foment de la pau

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i la Xarxa Catalana d’Alcaldes/ses per la Pau, han organitzat la II Jornada de foment de la cultura de pau. La jornada està dedicada a «La memòria oral com a recurs educatiu pel foment de la pau» i ha reflexionat sobre els recursos educatius que ens presenta la memòria oral amb l’objectiu de fomentar la cultura de pau. A través de la jornada s’ha volgut fer visible del rol dels municipis en el rescat de la memòria oral i el seu ús com a recurs educatiu pel foment de la pau. La Jornada ha tingut lloc el dia 26 d’abril al Castell de Penyafort, Santa Margarida i els Monjos.

⇒  LLEGEIX ELS PROJECTES PRESENTATS i LES REFLEXIONS DE LA JORNADA

     

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *