ELS PETITS JUGUEN AMB CAPSES DE CARTRÓ

Proposem, a les dues estances de petits (Cuqueta i Draguet), jugar amb capses de cartró veient l’interès que mostren per les construccions… Dividim les sessions en dues parts: comencem a les fosques amb un focus de llum, per tal de provocar un joc i sensacions diferents (i perquè no començar a descobrir la projecció de les seves accions i moviments a través de les seves ombres, la qual cosa aprofundirem el curs vinent).

A l’arribar els infants observen l’interior de la sala i de seguida es posen a jugar, cada infant i grup fa un joc diferent… Com a part de les seves accions trobem que fan torres, ponts, carreteres, cotxes, un tren, s’enfilen, fan equilibris, les transporten… Contínuament fan i desfan. A mida que el joc avança és més elaborat i relacional… Alguns es posen a descansar a sobre de les capses…

Quan el joc comença a descontrolar-se i baixar en intensitat… Fem una petita, i gran alhora, modificació de l’ambient: aixequem les persianes i el joc es recondueix… Comença a donar-se un joc més col·lectiu, intenten i demanen obrir algunes capses per amagar-s’hi, crear un joc nou…

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *