COMPOSICIÓ DEL PROFESSOR MARC VIDAL GUARDONADA

El nostre exalumne i actualment professor Marc Vidal,  ha guanyat el 37è Concurs Internacional de Composició Frederic Mompou de Joventuts Musicals de Barcelona.

L’obra guardonada “Seis Piezas Especiosas”, per a trio de canyes (oboè, clarinet i fagot)

Aquest Premi permetrà l’edició de la partitura a càrrec de l’editorial Boileau de Barcelona i la seva interpretació i enregistrament dins la xarxa de concerts de Joventuts Musicals arreu del País.

És una satisfacció per tota la comunitat de l’EMM comptar amb professors (exalumnes) d’aquest nivell !

L’obra està dedicada al Carles Riera, així va quedar constància en el sobre negre tancat on constaven totes les dades.  La presència del clarinet és notable en l’obra i tot plegat és un homenatge a ell.

Marc Vidal Badia (Barcelona, 1984) comença els estudis musicals al Conservatori Josep Mª Ruera de Granollers, on actualment exerceix de professor d’harmonia, composició i piano. L’any 2010 obté el títol superior en direcció d’orquestra a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Posteriorment realitza els estudis de màster en Gestió i Direcció de Centres Educatius i el grau en Comunicació. Tot i la seva especialització  i dedicació en l’àmbit de la gestió educativa i pedagogia musical, ha mantingut paralel·lament una estreta relació  amb el món de la composició. És autor d’obres musicals, adaptacions, articles i materials pedagògics.