El passat dijous 7 de novembre va tenir lloc el taller Canvi climàtic, del global al local, a càrrec d’Anna Pérez Català (ClimateTracker) i personal del servei de Medi Ambient i Espais Verds, de l’Ajuntament de Granollers. Anna Pérez, experta en la formació de joves periodistes en temes de canvi climàtic i polítiques de transició, va fer una exposició dels principals acords internacionals i va explicar la situació a l’Estat espanyol i a Catalunya. La seva presentació va ser molt clara i directa. Les dues persones del servei de Medi Ambient van explicar les mesures adoptades i previstes a nivell local, com a resultat del Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC), així com l’adhesió de Granollers al pacte d’alcaldes i alcaldesses pel clima. Totes dues presentacions van despertar l’interès de les assistents, cosa que va permetre preguntes i un debat profitós. Com a novetat, podeu consultar totes dues presentacions a l’apartat de recursos d’aquest mateix bloc.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *