El passat mes de desembre, al GRA, Mónica Rosquillas, membre del Consell Assessor del projecte EYES i influencer a Instagram, va impartir un taller sobre com viure una vida sostenible. Rosquillas va parlar de la Calculadora de la petjada ecològica, va donar idees per reduir el malbaratament d’aliments i per intercanviar béns en lloc de comprar-los, va presentar l’aplicació «To Good To Go», i ens va descobrir botigues i productes locals.

El seminari va ser una bona manera d’explicar als joves com poden ser “ciutadans verds”, però també va servir per fer-los veure que el canvi d’hàbits d’un no és fàcil, perquè estem acostumats al consumisme i les nostres societats es basen en el consum. La Mónica va explicar que sempre porta amb ella alguns kits i consells per evitar bosses de plàstic i contenidors d’un sol ús. Quins són els vostres? Encara utilitzeu plàstic d’un sol ús?

Podeu seguir la Mónica Rosquillas a Instagram (@monicarosquillas), per veure què va dir del projecte EYES i inspirar-vos en coses que podeu fer per canviar el món en la nostra vida quotidiana!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *