Nous models

Dissabte, 4 d’octubre, a les 11 h

El torn de dissabte al matí será el de nous models de negoci i començarà amb la intervenció inspiracional de Xavier Verdaguer, que és un emprenedor, empresari i inversor vigatà que en els últims anys ha creat diverses empreses i projectes d’innovació tecnológica, algunes d’elles basades en l’internet de les coses.

Social&Beyond és una empresa amb base a Barcelona ens presentarà un model de negoci que està aconseguint resultats força interessants, no només generant benefici per l’empresa, sinó per la resta de parts involucrades: consumidor, partners comercials i clients. L’empresa ven un producte anomenat I Like Free WiFi, que és una eina de màrqueting en línia que permet a l’empresa o comerç oferir wifi gratuït a clients per generar interacció a xarxes socials. L’empresa forma part de l’acceleradora d’empreses Wayra de Telefónica i el seu servei ja forma part del portfolio de productes de Telefónica. De la xerrada esperem saber què ha fet que una gran empresa s’interessi per vendre un producte desenvolupat externament per aquesta start up.

Airbnb és una empresa web nascuda a San Francisco i orientada per persones que cerquen lloguer a ciutats. Té més de 500.000 allotjaments a 33.000 ciutats i 192 països. El seu model de negoci ha estat polèmic al nostre país perquè trenca amb el model hoteler tradicional. Aposta per un model de negoci mixt que permet als usuaris utilitzar la plataforma de manera gratuïta i només quan clou una reserva i hi ha transacció cobra un percentatge de la mateixa. El servei utilitza geolocalització i garanteix connexió permanent entre amfitrions i viatgers.

Àngel Mesado, Public Policy a Airbnb LogoPetitLinkedIn LogoPetitTwitter
Jordi Vallejo, CEO i Co-Fundador de Social&Beyond de Wayra (Telefónica) LogoPetitLinkedIn LogoPetitTwitter
Xavier Verdaguer, emprenedor en sèrie instal·lat a Silicon Valley LogoPetitLink LogoPetitLinkedIn LogoPetitTwitter LogoPetitFacebook