El capítol europeu d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau organitza el Webinar: Protegir la població civil dels atacs amb armes explosives

      

ENLLAÇ: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_IunfiYXmSVOl0Nr9bQaQkg

L’objectiu d’aquest esdeveniment és conscienciar sobre el paper que els municipis poden exercir per prevenir l’ús d’armes explosives en zones poblades. Hi participaran socis clau d’Alcaldes per la Pau, professionals del govern local i experts per a discutir els impactes de l’ús d’armes explosives i se centrarà en la rellevància de la diplomàcia de la ciutat per a prendre mesures per evitar l’ús d’armes explosives a les ciutats.

En ocasió del Dia Internacional de la Pau, el 21 de setembre, el Capítol Europeu d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau i l’organització INEW han organitzat un Webinar conjunt sobre el paper dels governs locals a l’hora de protegir els ciutadans contra els danys i la destrucció causats per l’ús d’armes explosives, un tema important en els nostres esforços per crear comunitats segures, resistents, sostenibles i més pacífiques.

Cada any, desenes de milers de civils són assassinats i ferits per armes explosives. Les persones pateixen lesions complexes i vitals, així com l’angoixa psicològica a llarg termini a causa del trauma de viure sota constants bombardejos. Les armes explosives destrueixen la infraestructura civil crítica com l’habitatge, hospitals, escoles i sistemes d’energia i aigua, evitant la prestació de serveis essencials a la població civil, obligant els civils a fugir o abandonar les seves llars cap a un destí incert.

L’esdeveniment permetrà als governs locals comprendre millor les conseqüències de l’ús d’armes explosives i aprendre què fer per a evitar conflictes a escala local i mundial.

 

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *