Campanya “Fem de cada dia el DIA de la PAU – 21/09 Dia Internacional de la Pau

Convidem els municipis i entitats compromeses amb la cultura de pau a commemorar el Dia Internacional per la Pau (21 de setembre) i el Dia Internacional per l’Eliminació Total de les Armes Nuclears recordant que en cadascuna de les nostres accions tenim l’oportunitat de contribuir a fer un món millor. Hem de fer de cada dia, el dia de la pau.

Del 21 al 26 de setembre, comparteix el missatge “Fem de cada dia, el dia de la pau” a xarxes socials reivindicant el paper de l’acció local en la construcció de pau. El missatge pot parlar de com impulseu: la cultura de pau, els drets humans, la memòria i la convivència; el desarmament; la solidaritat i la cooperació…

Combina el missatge amb una foto del teu municipi o autoretrat i mostra el lema “Fem de cada dia, el dia de la pau“.

Volem reivindicar el paper de l’acció local en la construcció de pau: el foment de la cultura de pau, els Drets humans, la memòria i la convivència; el desarmament; la solidaritat i la cooperació.

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *