Associacions de veïns

El Reglament del Consell de ciutat estableix que en formaran part un nombre de persones representants de les Associacions de Veïns, determinades en proporció a un terç de les mateixes, seleccionades aleatòriament, per insaculació, entre les inscrites en el Registre Municipal d’Entitats i Associacions Ciutadanes, designades per la junta directiva de cada entitat.

Actualment les associacions de veïns membres del Consell de ciutat són:

Associació de Veïns Can Bassa

Associació de Veïns del Congost

Associació de Veïns Girona Centre de Granollers

Associació de Veïns Joan Prim Centre

 Associació de Veïns Tres Torres

 Associació de Veïns de Sant Julià de Palou

 Aquestes associacions de veïns van ser escollides aleatòriament per insaculació sobre la base de dades del registre d’entitats en la Comissió Informativa de l’Àrea de Projectes Estratègics de 10 de maig de 2016

 

 

0 comentaris

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la discussió?
T'animem a que ho facis!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *