Reunió virtual de joves per l'acció climàtica

Durant la pausa estival a Espanya, hem tingut la oportunitat d’evaluar com el món, en general, i el projecte EYES, en particular han de patir canvis degut a la situació generada per la Covid-19. Les activitats del projecte havien estat planejades de forma presencial i d’aquesta manera, també comptàvem amb anar a Varna (Bulgaria) al setembre. Però aquesta situació de “nova normalitat” que estem afrontant ha fet que haguem de reordenar els nostres plans a dos nivells, local i europeu. Si per una banda es tracta d’un desafiament, no és menys cert que ens ha ajudat a ser resilients i trobar noves oportunitats, tot adaptant-nos a les noves circumstàncies i pensant en els beneficis de les trobades i conferències online, encarant-ho amb una actitud totalment positiva!

I com no podia ser d’una altra manera, aquest estiu hem volgut crear sinergies sobre el clima amb iniciatives online amb el grup de joves. L’1 de juliol vam assistir, de manera virtual, al Diàleg sobre el Paper de la Joventut en l’Acció Climàtica organitzat per la UNFCCC on vam tenir la oportunitat de donar a conèixer sobre el projecte EYES, tant als ponents com a l’audiència. Més endevant, al setembre, també ens comprometrem, en el marc de la Reunió Online pel Clima i la Justícia Social organitzada per Young Friends of the Earth, a escoltar les idees del jovent dins el nou “Green Deal” europeu.

Tenim moltes ganes que arribin setembre, octubre i novembre, uns mesos que tindrem molt ocupats, i assistirem a events online que ens inspiraran de cara a la organització de l’ECOFest.

Us mantindrem informats!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *