La Xarxa participa a la 2a Trobada d’Estats Parts del Tractat de Prohibició d’Armes Nuclears

Del 27 a l’1 de desembre de 2023 tindrà lloc a Nova York la segona reunió d’Estats Parts del Tractat de Prohibició d’Armes Nuclears.

Una delegació europea, en la qual participa la coordinadora de la Xarxa catalana, acompanyarà al president i vicepresident de la Xarxa Internacional (Mayors for Peace) durant l’obertura de la Segona Reunió dels Estats Membres i a la sessió general, quan l’alcalde Matsui d’Hiroshima i l’alcalde Suzuki de Nagasaki pronunciaran els seus discursos.

A més dels esdeveniments oficials, Mayors for Peace organitza un esdeveniment paral·lel amb ICAN: Voices of Civil Society for a Nuclear Weapon – Free World. Durant l’esdeveniment, s’escoltaran missatges dels hibakusha (supervivents de la bomba atòmica). L’acte serà presentat per estudiants i per la Sra. Melissa Parke, directora executiva d’ICAN, entre d’altres.

La delegació europea de la Xarxa també s’unirà als alcaldes d’Hiroshima i Nagasaki en la manifestació per abolir les Armes Nuclears, que tindrà lloc el dimarts 28, als voltants de Nacions Unides.

La coordinadora de la delegació europea i de la branca catalana aprofitarà per a reunir-se amb el president i vicepresident de Mayors for Peace, els representants de França i Croàcia i entitats com l’Alianza para el Desarme Nuclear per a intercanviar impressions i parlar de l’organització de futures accions de pau.

Podeu obtenir un resum, comentaris destacats i informació dels esdeveniments relacionats amb el TPAN a la televisió d’ICAN MSP-TV, la qual transmetrà dues vegades al dia. Per a més informació: https://www.icanw.org/msp_tv

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *